• Din indkøbskurv er tom.

JAKKER

JAKKER

Like
Like for Later

Meril blazer sesam

899,00 DKK
Like
Like for Later

Isaki coat maritime blue

1.199,00 DKK
Like
Like for Later

Luus blazer blue

899,00 DKK
Like
Like for Later

Jamie jacket sesam

999,00 DKK
Like
Like for Later

Lista blazer black

899,00 DKK
Like
Like for Later

Aine waistcoat black

999,00 DKK
Like
Like for Later

Embry blazer black

999,00 DKK

Jakker til alle årstider

Er du på udkig efter en kort jakke, som matcher din fine festkjole eller måske en med længde, der kan beskytte dig mod den kolde vind, når du shopper på strøget – hos Second Female finder du uden tvivl den perfekte jakke, som passer til dit behov.

Moderne farver og snit – find din blazer jakke her

Second Female klæder dig smart på. De lækre designs fås i mange flotte farver, som passer til årstiden – er du til rene linjer eller vil du gerne udfordre øjet med et smart mønster? De flotte snit tager sig godt ud på enhver krop – prøv fx den tætsiddende model, der rigtigt viser den kvindelige figur frem. Eller er du mere til en løssiddende jakke uden lynlås eller knapper – hos Second Female har vi modeller med bælte om livet, med eller eller uden lynlås eller knapper.

Trendy læderjakker går aldrig af mode

Dame læderjakke går aldrig af mode – læder er et tidløst materiale, der kan pifte ethvert par kedelige cowboybukser op. Skindjakker er ofte lidt dyre, men du har dem til gængæld også i mange år. De klassiske læder jakker er et must-have, for dig der gerne vil være trendy og klassisk på samme tid.

Overtøj til kvinder

Hos Second Female finder du dame jakker, som er trendy til priser, hvor alle kan være med. Vi har altid et stort udvalg af kvalitetsjakker i mange forskellige størrelser og designs. Materialerne er holdbare og passer du godt på din nye jakke, kan du bruge den år efter år – medmindre et nyt design skulle friste.