Second Female er et skandinavisk brand, med et chikt og moderne fransk touch. Det kommer til udtryk i valg af farver, håndtegnede print og feminine detaljer som blonder og flæser på ærmerne.

Second Female går efter at ramme det perfekte miks mellem det feminine, rå og sporty og efterlader stor mulighed for at kombinere styles på kryds og tværs, i et stærkt og personligt look. Kollektionerne indeholder alt fra florlette kjoler til cool habitter, i god kvalitet og til ethvert klædeskab.

Sustainable Choice

Bæredygtighed er et vigtigt fokusområde for os. De sidste år har vi arbejdet intensivt med at forbedre vores produktion og vores måde at tænke og kommunikere bæredygtighed på. Det er ''work in progress'' og vi sætter en ære i de forbedringer vi foretager os kollektion for kollektion, uden at gå på kompromis med design og kvalitet. Som kunde er du altid velkommen til at stille spørgsmål om bæredygtigheden af enhver style.

Du kan finde et udpluk af vores bæredygtige styles her – og ude omkring i butikkerne vil et ekstra mærke koblet på prismærket indikere at det er en bæredygtig style.

Bæredygtige materialer

Sustainable choice cotton

Vores bæredygtige bomuld fremmer bedre standarder inden for bomuldsproduktion og praksis gennem hele leverandørkæden i 21 lande.

Recycled Polyester 

Genanvendt Polyester er et tekstil, som til dels består af genbrugt plastik. Forbruget af energi er 30-53% mindre en ved fremstilling af konventionel polyester. Desuden reducerer man markant forbruget af petroleum og mængden af spild.

Tencel

Tencel er certificeret Lyocell. Dvs. denne lyocell er produceret under bæredygtige forhold.

Lyocell 

Lyocell er en naturfiber, som består af 100% ren cellulose. Den er fremstillet ved hjælp af moderne teknologi, og kan nedbrydes biologisk.

Lenzing certified Modal 

Modal er en semi- naturligt materiale fremstillet af cellulose (træer). Lenzing certificering sikrer at Modalen er produceret bæredygtigt.

Linen 

Vores hør er økologisk og indeholder ingen kemikalier

Organic Cotton 

Økologisk bomuld er fremstillet fra ikke-genetisk modificerede planter og uden brug af kemi såsom pesticider og syntestisk gødning.

Recycled Cotton 

Genvinding af bomuld forhindrer unødvendigt spild og kan være et mere bæredygtigt alternativ til bortskaffelse. Genanvendt bomuld kan komme fra brugt tøj eller fra tekstilaffald eller rester, som derefter spindes til nye garner og tekstiler.