Fortrydelsesret

Vi håber, at du bliver glad for dit køb. Hvis dette ikke er tilfælde, er du velkommen til at returnere den eller de ønskede varer til os, som du ønsker refunderet.

Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Din fortrydelsesret løber fra den dag ordren blev modtaget af enten dig eller en anden person, som befinder sig på adressen. Har du bestilt levering til en PakkeShop starter fortrydelsesperioden fra den dag ordren blevet leveret til den pågældende PakkeShop. 

Ønsker du at bytte en vare til en anden, skal du returnere varen og afgive en ny ordre på vores hjemmeside.

Returnering

Følg nedenstående for at sende din pakke retur: 

1. Udfyld årsagen til din returnering på returseddelen, som er medsendt din ordre. 

2. Pak herefter returseddel samt de varer, du ønsker at returnere. Det er vigtigt, at retursedlen er med, således at vi kan se, hvem vi skal tilbagebetale pengene til. 

3. Til forsendelse af dine returvarer opfordrer vi til, at du genbruger emballagen. Sæt den medsendte returlebel fast på din forsendelse for gratis returnering. Vær opmærksom på, at gamle pakkelabels ikke må være synlige. 

4. Indlever pakken til den samme transportør, som leverede pakken til dig. Se øverste højre hjørne af returlabelen. 

5. Husk at bede om en kvittering for indlevering med pakkenummer, således at pakken kan spores, hvis den skulle blive væk undervejs. 

Refundering

Du vil modtage en e-mail så snart vi har modtaget din returnering på vores lager. De returnerede varer vil blive refunderet inden for 14 hverdage fra modtagelsen. Vi gennemfører tilbagebetaling via samme betalingsmiddel, som du benyttede, da du lagde din ordre.